Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΦΟΡΑ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΦΟΡΑ

(Για να σταματήσει η κοροϊδία)

Καλούνται επιτέλους, οι εισαγγελικοί λειτουργοί ( το τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας είναι η δικαιοσύνη) να ερευνήσουν,  καλώντας  όλους αυτούς που ισχυρίζονται ή γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα μας υπάρχει ορυκτός πλούτος,  υδρογονάνθρακες και πολύτιμα μέταλλα τα οποία δεν εξορύσσονται, κατόπιν ύποπτης συμφωνίας ή συναλλαγής της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας τα τελευταία 40 χρόνια με ξένους παράγοντες.
Η χώρα βρίσκεται πλέον σε πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο. Όλοι  αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδας, θα πρέπει να απολογηθούν για ποιους λόγους, δεν δίνουν το έναυσμα, έτσι ώστε να γίνουν οι εξορύξεις και η χώρα να βγει από το οικονομικό «θάνατο »και την ταπείνωση που μας υποβάλλει και επιβάλλει η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.
Καλούνται λοιπόν οι εισαγγελικοί λειτουργοί, να εφαρμόσουν το νόμο και να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι για εσχάτη προδοσία, εάν και εφόσον, πράγματι υπάρχουν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές, που δεν εκμεταλλευόμαστε και αναφέρονται τόσο από τα Μ.Μ.Ε., όσο και από τους πολιτικούς φορείς.
 Διαφορετικά να μας αφήσουν να χαράξουμε μόνοι μας την μοίρα μας για την ανάπτυξη της χώρας μας.

                                                                                                                 Μ.Κ.Ο.ΠΑΤΡΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου